keyboard_arrow_right
Blowjob

Lingam massage københavn tantra kursus for par

lingam massage københavn tantra kursus for par

kærlighedsforhold med endnu mere nærvær, kærlighed, nydelse, lyst, tiltrækning og selvudvikling. Lær at give hinanden en dybt sanselig, nydelsesfuld og kærlig massage, lær om givende berøring modsat tagende berøring Lær at lægge. Det er muligt at booke og modtage hele individuelle forløb. Parforløb, med teoretisk undervisning i både erotisk tantra og initiering i, tantra. Tantramassage for par Tantra Temple Tantramassage trin 1, weekendkurser for par Kursus 1, der både er for singler og par, varer. Og tantra 2, der alene er for par der begge har gennemgået hele kursus 1, er på. Tantramassage for par, besøg, tantra, templet sammen som par og oplev hvordan den dybe afspænding og nydelse fra tantramassagen kan forøge den erotiske tiltrækning og kærligheden i jeres parforhold. Blevet mere kærlige over for hinanden. Tantrakurser sommer 2019, 4 kurser i uge 28 og Udsolgt, få pladser singlekursus Tantra 4, hold ferie sammen, nyd kærligheden og lær tantra massage med den du elsker. Nu hvor lyset inden i mig er blevet tændt, føler jeg mig meget mere som kvinde. Happy Tantra er et ikke-kommercielt tilbud for spirituelt interesserede mennesker. For at skabe rejsning samler du hånden om penishovedet og skubber ned mod roden af lemmet. Eller nyde at mærke solen på sin hud? Fik lært at give mig hen i nydelsen og bare være. Program for kurset, et tantrakursus er et intensivt forløb over en weekend, og deltagerantallet er derfor begrænset til højst fire par. Praktiske oplysninger, prisen.

Lingam massage københavn tantra kursus for par - Tantra massage kursus

Swingerclub stuttgart wangen gartensex 118
Vis din fisse frække erotiske historier Stor lukket have hvor man kan bevæge sig rundt som i paradis og nyde solen på sin hud. Både mandens og kvindens krop rummer muligheder for en glæde, lyst og ekstase, som er langt større og stærkere, end de fleste er klar over. SÅ glad for at jeg har været med på rejsen. Tantrakursus for par og kvinder. At blive set mødt på et dybt plan, uden nogen forbehold eller nogen krav - verden ville blive et bedre sted, hvis alle lærte tantra!
Real sex tantra massage ringsted Hotel i københavn med spa på værelset par søger fyr
123 thai massage odense store porno 522
Glostrup bowling åbningstider luder i jylland 47

Videos

MurMur #5 Lingam massage and strong cum. 19-22 : Sanne Mikaela Bazlamit (30 års erfaring med tantra hun har afholdt disse kurser i 10 år, byder velkommen og fortæller om, hvad I vil opleve i løbet af weekenden, om de etiske regler og om tryghed under kurset. Jeg har fået en ny glæde ved min egen krop og ved min kones, samt en masse konkrete aftaler og gode ideer til, hvordan vi kan bruge det fremover. 400 mennesker i tantra med hands-on. Ukompliceret, erotisk og kærligt. Tantramassage trin 1, weekendkursus for par. Alle par burde give sig selv denne mulighed for at nå et højere forståelsesniveau og respekt for hinandens potentiale og forskelligheder. Der var gode energier blandt deltagerne hele tiden og selve stedet indbyder også til at man tager tingene roligt og afslappet. Vi lærer om den rigtige vejrtrækning og om de mange forskellige muligheder i tantramassage. Du kan gå den anden vej, fra roden og op, for at fjerne energi i hans lem. Selve kurset var meget fint fordelt mellem teori og praktiske sessioner. Tantra er et livslangt studium, som man kan blive ved med at udvikle til gavn og glæde for sig selv og sin partner. Er du glad for nærhed i sex, hvor du mærker en stærk og kærlig forbindelse med din partner, mens du mærker dit begær bliver større, så kan du overveje at tilmelde dig Sommer Tantra 2019. Et tantrakursus er en leg ind i tantraens verden. Kursusstedet var et lille stykke af paradis, og kursusdeltagerne nød hinandens himmelske berøringer. Stort kys til dig - og jeg håber vi ses snart igen. lingam massage københavn tantra kursus for par

Efterlad et Svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Obligatoriske felter er markeret *